Прикордонники виявили посилку з військовою амуніцією, яка перевозилась нібито як особисті речі

НАЗАД
09 березня 2015 13:15

 Прикордонниками, які несуть службу на контрольному пості в'їзду виїзду «Георгіївка» була затримана значна кількість військової амуніції

Державна прикордонна служба України проводить комплекс заходів щодо недопущення незаконного переміщення зброї, засобів терору та інших заборонених речей через державний кордон, а також у смузі безпеки в межах Луганської та Донецької областей. Так учора,  8 березня  прикордонники, які несуть службу на контрольному пості в'їзду виїзду «Георгіївка» затримали значну кількість військової амуніції.  Під час перевірки рейсового автобусу марки «Mercedes», який прямував з Києва до Донецька  прикордонним нарядом було виявлено  –  понад 50 магазинів до АК-74  та  пістолета-кулемета Шпагіна (ППШ), нарізний ствол, бронежилет, 83 оперативні  кобури до пістолета Макарова, а також  значну кількість  камуфльованого одягу та взуття.

В ході опитування водія  та представників однієї з кур’єрських служб, які займались перевезенням даного багажу стало відомо, що посилку  мала отримати в місті Донецьк особа на прізвище Татамір. Згідно накладної, даний вантаж проходив нібито як особисті речі. Затримані речі вилучили. Наразі проводяться подальші перевірочні  заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси