Прикордонники виявили подвійні пакети документів на вантаж яблук, який перевозили до Криму

НАЗАД
29 серпня 2015 13:05

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби продовжують виявляти факти підробки товарно-супровідних документ

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби продовжують виявляти факти підробки товарно-супровідних документів та подвійні пакети  на вантажі, що прямують до тимчасово окупованої території АР Крим.

Учора прикордонники Херсонського загону на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим попередили дві спроби незаконного переміщення товарів.

Так, до контрольного пункту «Каланчак» прибули 2 транспортні засоби з вантажем яблука, загальною вагою понад 30 тонн. Під час здійснення прикордонно-митного контролю у правоохоронців виникли сумніви щодо місця завантаження фруктів, яке було вказане у товарно-супровідних документах, тому вантажівки відправили для проходження поглибленого огляду.  У ході детального огляду спільною оглядовою групою, у складі співробітників Держприкордонслужби та фіскальної служби, було виявлено ще одну накладну, з іншим місцем відвантаження яблук, іншою вагою, а також іншою ціною, яка у два рази більша.

Для проведення слідчих дій та встановлення обставин порушення всі документи передані співробітникам МВС. , 

   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси