Прикордонники виявили на озері Кагул та на річці Дунай браконьєрів, човни, знаряддя лову і рибу

НАЗАД
03 червня 2016 13:26

Прикордонники Ізмаїльського загону продовжують здійснювати  моніторинг контрольованих прикордонних районів з метою запобігання правопорушенням на державному рубежі. 

Прикордонники Ізмаїльського загону продовжують здійснювати моніторинг контрольованих прикордонних районів з метою запобігання правопорушенням на державному рубежі. 

Так, учора під час патрулювання о 5-й годині ранку прикордонний наряд відділу «Рені» разом з інспектором рибоохорони затримав двох громадян України на березі озера Кагул. Чоловіки саме пришвартовувались до берега та почали з човна виймати сітки з рибою. Незаконний рибний промисел порушники здійснювали на резиновому надувному човні «VULKAN» без відповідної реєстрації та інформування найближчого прикордонного підрозділу про вихід на воду. За результатом огляду було виявлено кілька десятків рибин та дві сітки завдовжки 300 метрів. Про вчинення кримінального правопорушення повідомлено до Ренійського відділення поліції. Заборонене знаряддя лову, рибу та гумовий човен вилучено.

Крім того під час патрулювання на катері річки Дунай прикордонний наряд відділу «Вилкове» виявив на острові Єрмаков незареєстрований плавзасіб та засоби незаконного вилову рибу - дві сітки та два вентері на 10 кілець кожний. Виявлені засоби будуть передані до фіскальної служби. Зараз тривають перевірочні заходи по встановленню власника човна.

В результаті подальшого патрулювання річкою цим прикордонним нарядом поблизу села Ліски Кілійського району було виявлено особу, яка здійснювала вилов риби по підробленим дозвільним документам.  По факту підробки прикордонники повідомили співробітників поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси