Прикордонники виявили чергові облаштовані тайники в автівках із тютюновою контрабандою

НАЗАД
25 червня 2016 12:33

В рамках проведення  операції «Кордон 2016» та з метою протидії контрабандній діяльності проводяться заходи з посилення прико

В рамках проведення  операції «Кордон 2016» та з метою протидії контрабандній діяльності проводяться заходи з посилення прикордонного контролю у пунктах пропуску.

Сьогодні в пункт пропуску «Вилок» прибув легковий автомобіль «Фольксваген» угорської реєстрації, під керуванням громадянина Угорщини. Під час здійснення контролю у прикордонників Мукачівського загону виникли підозри щодо можливого переміщення контрабандних цигарок в зазначеному транспортному засобі. Тому  авто направили для проходження поглибленого огляду. Як результат, прикордонно-митна група у багажному відділенні виявила спеціально виготовлений тайник з прихованими цигарки. Доступ до сигарет став можливий після демонтажу спеціально виготовлених накладок, які закривали доступ до тайників. Виявлені 2,5 тисячі пачок сигарет вилучено. Також вилучено і  транспортний засіб, як засіб переміщення контрабанди.

Крім того, учора в пункті пропуску «Дякове» прикордонники цього ж загону виявили в транспортному засобі румунської реєстрації виявили спеціально облаштований тайник.

Сховок виявили під час поглибленого огляду транспортного засобу. Так в салоні мікроавтобуса було облаштовано саморобну перегородку, яка складається з 2-х плит ДСП між якими утворився пустотілий простір. Він може може використовуватись, як тайник для переміщення через державний кордон України предметів контрабанди. Доступ до нього став можливим після демонтажу однієї з плит ДСП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси