Прикордонники виявили 6 автівок, які порушили порядок переміщення товарів в районі проведення АТО

НАЗАД
14 червня 2016 16:07

Протягом минулої співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками контролюючих служб виявили 6 транспортних засобів, якими  намагалися пе

Протягом минулої співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками контролюючих служб виявили 6 транспортних засобів, якими  намагалися перемістити через лінію розмежування товари з порушеннями.  

Так, понад 800 кілограмів продуктів харчування та одягу, які намагались доправити на неконтрольовану територію виявили в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби. Товари без належних документів  переміщували трьома автівками.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» оглядова група також зупинила ще дві автівки з вантажем  окулярів, лінз, косметичних засобів, та хімікатів. Товари також намагались перемістити на неконтрольовану територію. Сума оцінки вилученого товару склала близько 50 тисяч гривень.

Крім того зведеною мобільною групою в районі населеного пункту Бахмут затримано автомобіль з вантажем сигарет, який прямував до неконтрольованої території в об’їзд контрольного пункту в’їзду-виїзду «Зайцеве». Транспортний засіб передано для прийняття правового рішення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси