Прикордонники виявили 5 порушників з підробленими документами

НАЗАД
29 липня 2014 16:40

П’ятьох порушників з підробленими документами виявили співробітники Держприкордонслужби в аеропортах «Одеса» та «Бориспіль».

П’ятьох порушників з підробленими документами виявили співробітники Держприкордонслужби в аеропортах «Одеса» та «Бориспіль» вчора.

Фальшиву посвідку на постійне місце проживання в Україні та в паспортному документі підроблену печатку Міграційної служби прикордонники помітили у громадянина Казахстану. Ще одну підробку виявили у громадянина Туреччини. В його документі була підроблена відмітка Держприкордонслужби. Обоє чоловіків перетинали кордон через пункт пропуску «Одеса-авіа». Вони намагалися різними рейсами відлетіти з Одеси до Стамбула.

Іншого порушника, громадянина Азербайджану, зупинили в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Чоловік планував відлетіти з Києва до Баку та подав документ в якому були підроблені відмітки прикордонного відомства. З такою ж підробкою виявили в «Борисполі» узбека, який прямував на рейс «Київ – Алма-Ати». Також підробку прикордонники ОКПП «Київ» знайшли у громадянина Бахрейну, який намагався відлетіти з Києва до Афін.

Правопорушників прикордонники передали співробітникам МВС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси