Прикордонники відмовилися у трьох випадках від пропонування хабарів іноземцями

НАЗАД
02 вересня 2017 12:00

Співробітниками внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументовано спробу надання неправомірної вигоди у розмірі 100 доларів США, яку намагався дати іноземець, громадянин Румунії.

Три рази пропонували хабарі прикордонникам 6 іноземців минулої доби.

Так, учора співробітниками внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументовано спробу надання неправомірної вигоди у розмірі 100 доларів США, яку намагався дати іноземець, громадянин Румунії. Він хотів заплатити прикордонникам Чопського загону за безперешкодний перетин державного кордону в пункті пропуску «Тиса» та неприйняття рішення про відмову у пропуску на територію України.

Також, 3 тисячі російських рублів запропонував громадянин Таджикистану прикордонникам Харківського загону в залізничному пункті контролю «Харків-з/в». Грошову винагороду іноземець пропонував за «безпроблемний» виїзд з України.

Крім того, як вже повідомлялося, учора в аеропорту «Бориспіль» громадянин Індії, якому попередньо було відмовлено в перетинанні державного кордону України, здійснив спробу підкупити старшого зміни прикордонних нарядів. Іноземець запропонував правоохоронцю 200 доларів США за безперешкодний пропуск через кордон його особисто та трьох його іноземних товаришів.

В усіх випадках співробітники Держприкордонслужби відмовилися від хабарів та оформили порушників для внесення відомостей до ЄРДР за ч. 3 ст. 369 ККУ «Пропозиція обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси