Прикордонники відмовились від хабара та не пропустили через адмінмежу дві іномарки з підробленими документами

НАЗАД
25 грудня 2016 09:36

Два підроблених доручення на право керування автомобілями виявили на адміністративній межі з ТОТ АР Крим прикордонники Херсонського загону.

Два підроблених доручення на право керування автомобілями виявили на адміністративній межі з ТОТ АР Крим прикордонники Херсонського загону.

Під час перевірки в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чаплинка» автомобіля «INFINITІ» української реєстрації, який прямував з тимчасово окупованої території під керування громадянина України, прикордонники виявили, що доручення на право керування підроблене. За даними фактами прикордонники проінформували  представників Національної поліції.

Також, учора в КПВВ «Каланчак», на автомобілі «KIA» української реєстрації прибув громадянин України, який прямував з АР Крим. Під час перевірки пред’явлених документів прикордонники встановили, що доручення на право керування транспортним засобом видано на материковій частині України, а власник автомобіля  знаходився на тимчасово окупованій території АР Крим. Тобто доручення на транспортний засіб видано з порушенням, без його присутності. Разом з тим, наш співвітчизник спробував «залагодити питання» та запропонував грошову винагороду у розмірі 200 доларів США.

По даному факту прикордонники направили повідомлення до Національної поліції за ознаками злочину, передбаченого статтею 366 КК України «Службове підроблення», а також статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси