Прикордонники відділу «Вилкове» виявили 3 човни та забороненні знаряддя лову

НАЗАД
09 лютого 2016 13:45

Учора під час проведення перевірочних заходів по контролю за виходом маломірних плавзасобів на воду прикордонний наряд відділу «Вилкове&raqu

Учора під час проведення перевірочних заходів по контролю за виходом маломірних плавзасобів на воду прикордонний наряд відділу «Вилкове» Ізмаїльського загону виявив 3 плавзасоби та заборонені знаряддя лову – сітки завдовжки 150 метрів. Човни знаходились на березі Соломонового рукава та каналу річки Дунай неподалік від села Ліски Кілійського району. На них були відсутні реєстраційні номери, а осіб, які їх планували використовувати для незаконного вилову живих водних ресурсів, поряд не виявилося.

Наразі знайдені плавзасоби та сітки вилучено, вирішується питання щодо передачі даного майна органам Державної фіскальної служби України.

Державна прикордонна служба нагадує, що всі виходи маломірних суден та плавзасобів, навіть в межах двомильної зони, повинні здійснюватися виключно із відкритих встановленим чином причалів з дозволу адміністрації причалу та із обов’язковим повідомленням найближчого прикордонного підрозділу. Всі особи, які перебувають у контрольованому прикордонному районі повинні мати документи, що посвідчують особу. У разі невиконання даних правил, винні особи будуть нести відповідальність згідно з чинним законодавством України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси