Прикордонники вдосконалили навики з протидії торгівлі людьми

НАЗАД
01 липня 2017 12:41

В рамках реалізації Державної соціальної програми щодо протидії торгівлі людьми на період до 2020 року та співробітництва з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні співробітники Державної прикордонної служби України пройшли курс навча

 

В рамках реалізації Державної соціальної програми щодо протидії торгівлі людьми на період до 2020 року та співробітництва з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні співробітники Державної прикордонної служби України пройшли курс навчання «Протидія торгівлі людьми: Інтерактивний навчальний курс для працівників правоохоронних та судових органів». Окрім прикордонників до навчань залучалися слідчі та оперативні співробітники Національної поліції, прокурори і судді з різних регіонів України.

Вказаний курс тривав 5 тижнів і з-поміж іншого передбачав удосконалення правових знань персоналу прикордонного відомства, яке в рамках чинного законодавства України здійснює заходи щодо протидії торгівлі людьми.

У ході навчання слухачі оволоділи теоретичними та практичними знаннями з правових підстав протидії зазначеному злочину, повноважень правоохоронних органів та механізмів їх реалізації на всіх етапах процесуальних дій, ідентифікації потерпілих під час здійснення прикордонного контролю тощо.

29-30 червня 2017 року в Одесі відбулось підведення підсумків проведення навчання, за результатами яких 15 офіцерів-прикордонників отримали сертифікати про успішне закінчення навчального курсу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси