Прикордонники вболівають за збірну України з футболу

НАЗАД
22 червня 2021 09:33

Курсанти другого курсу факультету безпеки державного кордону Національної академії Держприкордонслужби України створили імпровізований фан-клуб для підтримки української збірної з футболу.

Ще на першому курсі з'ясувалося, що серед хлопців чимало вболівальників. Почали разом дивитися матчі, підтримувати улюблені команди, насамперед, звичайно, футболістів українських команд.

Ініціативу курсантів підтримав і начальник курсу, теж не байдужий до популярної гри. За можливості, до другокурсників приєднуються і курсанти з інших курсів та факультетів. Попри те, що вболівають не на стадіоні – прикордонники готують плакати, прапори, символіку збірної, підтримуючі гасла, тим самим створюючи справжню фанатську атмосферу.

«Учора гравці нашої збірної відіграли чергову гру. Матч Україна – Австрія був дуже напружений та насичений. Ми з хлопцями, звичайно, вболівали за «синьо-жовтих». Наші гравці гідно боролися. Дарма що програли, все одно йдемо вперед! Україна, вперед! Слава Україні!», - діляться враженнями курсанти другого курсу Андрій Стефунька та Максим Лалич.

«Всі ми любимо одне – прекрасну гру, яка об’єднує нас багато років. Хочемо побажати: якщо грати, то красиво, якщо прагнути, то до перемоги, якщо любити, то рідних, друзів, своє життя і, звичайно ж, футбол. Хай крики «оле-оле» підбадьорюють ваше серце, нехай постійно доля дає вам паси удачі», - побажали курсанти гравцям української команди.

За онлайн-трансляцією запеклого футбольного поєдинку спостерігали й моряки-прикордонники Регіонального управління Морської охорони.

Підтримуймо та вболіваймо за наших!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси