Прикордонники в зоні АТО затримали понад 1 тонну норвезького оселедця, м’ясопродукти та алкоголь

НАЗАД
28 жовтня 2016 12:07

Три транспортні засоби з товарами народного споживання на близько 200 тисяч гривень затримали учора на лінії розмежування співробітники Держприкордонслужби та працівники фіскальної служби.

Три транспортні засоби з товарами народного споживання на близько 200 тисяч гривень затримали учора на лінії розмежування співробітники Держприкордонслужби  та працівники фіскальної служби.

Через КПВВ «Мар’їнка» на окуповану територію не пропустили мікроавтобус, в якому з порушеннями встановлених правил везли м'ясопродукти на майже 140 тисяч гривень.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» затримали ще один мікроавтобус, в якому громадянин України віз понад 1 тонну норвезького оселедця та інші товари вартістю понад 74 тисячі гривень.   

А у «Новотроїцькому» на виїзд до неконтрольованої території був виявлений автомобіль з продуктами харчування, алкогольними напоями, сигаретами, зварювальними та касовими апаратами, упаковками для фасування кави на суму більше 25 тисяч гривень.

Транспортні засоби з вантажем передано представникам зведених мобільних груп для прийняття подальшого правового рішення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси