Прикордонники в Криму у заблокованих підрозділах продовжують виконувати свої завдання

НАЗАД
07 березня 2014 12:06

 Військовослужбовці та працівники прикордонного відомства перебувають на місцях та в межах можливого виконують свої завдання, проте нападники блокують системи управління та зв’язку. Прик

Військовослужбовцями Росії продовжується блокування будівлі Азово-Чорноморського регіонального управління, штабів Сімферопольського прикордонного загону, Севастопольського та  Керченського загонів морської охорони, відділу прикордонної служби «Керч». Також у пункті пропуску через державний кордон «Крим-Кавказ» продовжують перебувати озброєні військовослужбовці Росії. Зв'язок з деякими підрозділами відсутній.

Водночас центри управління службою Азово-Чорноморського регіонального управління, прикордонного загону в Сімферополі, морських загонів та прикордонних підрозділів продовжують працювати. Військовослужбовці та працівники прикордонного відомства перебувають на місцях та в межах можливого виконують свої завдання, проте нападники блокують системи управління та зв’язку. Прикордонники не допускають нападників до кімнат зберігання зброї.

Також прикордонники продовжують здійснювати контроль за державним кордоном. Встановленим порядком проведено заміну змін прикордонних нарядів у пунктах пропуску «Крим» та «Сімферополь», де здійснюється прикордонне оформлення. Усю ділянку державного кордону України в Криму продовжують охороняти українські прикордонники.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси