Прикордонники в КПВВ «Чонгар» та пункті пропуску «Сокиряни» виявили три автомобілі з порушеннями

НАЗАД
13 квiтня 2017 12:29

Учора, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» та пункті пропуску «Сокиряни» прикордонники Бердянського та Чернівецького загонів попередили три спроби переміщення транспортних засобів з порушеннями.

Учора, в контрольному пункті в’їзду-виїзду  «Чонгар»  та пункті пропуску «Сокиряни» прикордонники  Бердянського та Чернівецького загонів попередили три спроби переміщення транспортних засобів з порушеннями.

Так, під час огляду транспортного засобу марки «Fiat Ducato» прикордонники виявили ознаки пошкодження основного VIN-коду автомобіля. 

В другому випадку під час огляду автомобіля «Mercedes-Benz» прикордонники встановили, що номери агрегатів не співпадають з даними в свідоцтві про реєстрацію.

А на українсько-молдовському кордоні в пункті пропуску «Сокиряни» прикордонниками було зупинено автомобіль «Fiat» російської реєстрації, за кермом якого перебував 24-річний буковинець. Під час проведення повної ідентифікації транспортного засобу було встановлено, що VIN-код кузова замінений або підроблений.

В усіх випадках співробітники Держприкордонслужби проінформували взаємодіючі органи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси