Прикордонники в аеропортах «Бориспіль» та «Київ» виявили порушників, які використовували підроблені документи

НАЗАД
14 травня 2016 14:55

В рамках спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016» прикордонники ОКПП «Київ» в повітряних пунктах пропуску «Бориспіль» та «Жуляни

Сьогодні, в рамках спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016» прикордонники ОКПП «Київ» в повітряних пунктах пропуску «Бориспіль» та «Жуляни» виявили та затримали осіб, які використовували підроблені документи.

Так, в пункті пропуску «Жуляни» під час оформлення пасажирів рейсу «Лондон-Київ» прикордонники викрили з підробкою 44-річного українця, мешканця м.Тернопіль. На паспортний контроль чоловік надав закордонний паспорт Угорщини, проте з’ясувалося, що документ виданий на чужі установчі дані, однак має фотокартку чоловіка.

За результатами з'ясування обставин встановлено, що паспорт українець придбав незаконним шляхом, сплативши при цьому 4 тисячі євро.

Відносно громадянина складено протокол за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та поінформовано представників управління поліції в м. Києві  для прийняття правового рішення.

Ще одного порушника виявили в пункті пропуску «Бориспіль». Близько 10.00 під час перевірки документів у пасажирів рейсу «Амман-Київ-Брюсель» прикордонники виявили 35-річну особу без громадянства Палестини. Вона намагалась потрапити до Бельгії по підробленій посвідці на проживання. В даний час представниками авіакомпанії вжито заходів щодо її повернення зворотнім рейсом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси