Прикордонники України та Румунії завадили тютюновій контрабанді

НАЗАД
11 липня 2016 11:37

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії із правоохоронними органами Європейських країн, що межують з нашою державою, продовжує вживати системних заходів з метою протидії протиправній діяльності на держкордоні. В тому числі активні дії реалі

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії із правоохоронними органами Європейських країн, що межують з нашою державою, продовжує вживати системних заходів з метою протидії протиправній діяльності на держкордоні. В тому числі активні дії реалізовуються в межах Закарпатської області.

Співпраця сприяє підвищенню ефективності у протидії злочинній діяльності, а постійний обмін інформацією дозволяє оперативно реагувати на ситуацію та своєчасно вживати превентивних заходів. Черговим позитивним  результатом є виявлення тютюнової контрабанди по обидва боки кордону прикордонниками Мукачівського загону спільно з румунськими правоохоронцями.

Інформацію, про те що в бік кордону спостерігається рух невідомих осіб, прикордонники відділу «Солотвино», отримали сьогодні опівночі від місцевого мешканця. До місця  пригоди негайно висунулась група реагування, яка виявила неподалік держрубежу 2 пакунки тютюнових виробів. Про знахідку українські прикордонники відразу повідомили своїх румунських колег. Як результат, на своїй стороні вони виявили ще 3 пакунки контрабандного тютюну.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси