Прикордонники України та Польщі запобігли спробі незаконного переправлення сигарет через кордон

НАЗАД
10 липня 2016 11:28

Співробітники Держприкордонслужби у тісній взаємодії з правоохоронними органами як України, так і суміжних країн Євросоюзу продовжують вживати та посилювати заходи щодо недопущення протиправної діяльності на державному кордоні. Черговим позитивним результ

Співробітники Держприкордонслужби у тісній взаємодії з правоохоронними органами як України, так і суміжних країн Євросоюзу продовжують вживати та посилювати заходи щодо недопущення протиправної діяльності на державному кордоні. Черговим позитивним результатом оперативної роботи українських та польських  правоохоронних служб є затримання групи осіб та виявлення  тютюнової контрабанди. 

Так, учора від польських колег надійшла інформацію про виявлення руху групи осіб, яка прямувала в напрямку з України в бік кордону. Їх було зафіксовано на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Новогрузьке» Луцького загону. З метою недопущення протиправної діяльності відразу вибула група реагування, яка вході моніторингу виявила та затримала 7 громадян України. Під час подальшої перевірки лінії кордону на береговій відмілині річки Західний Буг також виявили обгорілий гумовий човен та неподалік від цього місця 4  ящика сигарет, весла та чохол до човна.

На осіб складено відповідні адміністративні документи.  По даній ситуації організована взаємодія українських та польських прикордонників та наразі тривають перевірочні заходи.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси