Прикордонники України та Литви обмінювались досвідом з питань кінології

НАЗАД
06 грудня 2021 14:33

У рамках співробітництва Державної прикордонної служби України і Служби охорони державного кордону при Міністерстві внутрішніх справ Литовської Республіки представники Держприкордонслужби завітали до литовських прикордонників.

У період з 30 листопада по 3 грудня прикордонники України та Литви обмінювались досвідом з питань організації підготовки та використання кінологів зі службовими собаками.

Зокрема обговорили систему та методику підготовки кінологів зі службовими собаками, перспективи розвитку та удосконалення службової кінології.

Українських делегатів ознайомили з інфраструктурою кінологічної школи,  програмою підготовки кінологів та підвищенням кваліфікації офіцерів.

Крім того, українські та литовські прикордонники обговорили подальший розвиток співпраці в підготовці кінологів та службових собак.

Прикордонники України та Литви відмітили позитивний досвід міжнародного співробітництва, зокрема у сфері кінології, що дає можливість здійснювати постійний обмін досвідом з підготовки інспекторів-кінологів між прикордонними відомствами обох країн.

Зазначимо, що візит відбувся в рамках реалізації Плану розвитку співробітництва Держприкордонслужби зі Службою охорони державного кордону при Міністерстві внутрішніх справ Литовської Республіки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси