Прикордонники України та Латвійської Республіки провели робочу зустріч у Києві

НАЗАД
09 лютого 2023 09:24

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко та начальник Державної прикордонної охорони Латвійської Республіки Гунтіс Пуятс зустрілись в столиці України.

Сергій Дейнеко ознайомив присутніх з діяльністю прикордонного відомства України в умовах війни з рф, обстановкою на лінії зіткнення та ситуацією в прикордонних областях, де Сили безпеки і оборони відновлюють контроль за державним кордоном.

Сторони також обговорили напрями та перспективи співпраці в умовах подальшої європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Очільник прикордонного відомства України подякував друзям з Латвії за постійний пошук рішень на різних міжнародних платформах для зупинення російського терору, а також за надану допомогу, яка зараз використовується у боротьбі з російськими окупантами.

Нагадаємо, що Державна прикордонна охорона Латвійської Республіки надала українським прикордонникам позашляховики Mitsubishi Parejo, транспортні засоби для перевезення службових собак, броньовані шоломи та бронежилети, БПЛА, костюми хімічного захисту та аптечки.

Крім того, у рамках візиту в Україну, латвійські колеги передали прикордонникам 30 приладів нічного бачення. Також найближчим часом планується передача українським прикордонникам генераторів та БПЛА.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси