Прикордонники у трьох випадках виявили невідповідність номерів кузовів транспортних засобів

НАЗАД
01 квiтня 2019 09:27

Упродовж минулої доби співробітники Держприкордонслужби виявили в пунктах пропуску три автомобілі, молдовської та української реєстрації, з невідповідністю номерів кузовів.

В пункті пропуску «Могилів-Подільський», під час перевірки вантажного автомобіля «Сканія» української реєстрації, 2007 року випуску та мікроавтобуса «Форд», молдовської реєстрації, 2005 року випуску, які прямували до України, прикордонники Могилів-Подільського загону, у зв’язку з пошкодженням, не змогли ідентифікувати номери кузовів з даними, зазначеними в реєстраційних документах. По даним фактам проінформовано представників Національної поліції,  а самі водії притягнені до адміністративної відповідальності за ст. 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах».

А в пункті пропуску «Платонове» прикордонники Подільського загону, при перевірці автомобіля «Форд» молдовської реєстрації, 2002 року випуску, яким громадянин Молдови прямував до України, теж виявили невідповідність номера кузова його автівки з даними, відображеними в реєстраційних документах. Водієві також доведеться сплатити штраф, передбачений ст. 121-1 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси