Прикордонники та поліцейські виявили у громадянина України гранату з запалом

НАЗАД
13 листопада 2017 10:18

Учора оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби спільно з представниками Скадовського відділення Новокаховського ВП Національної поліції виявили у громадянина України гранату та запал до неї.

Учора співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби спільно з представниками Скадовського відділення Новокаховського ВП Національної поліції виявили у громадянина України гранату та запал до неї.

Під час несення служби на автошляху «Скадовськ-Тарасівка» спільна група зупинила особу без документів. У ході проведення огляду речей, в сумці громадянина, правоохоронці виявили одну гранату РГД-5 та запал до неї.

Дії громадянина мають ознаки кримінального правопорушення за статтею 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та адміністративного правопорушення за статтею 202 КУпАП (Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через ДКУ або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду-виїзду).

Громадянина встановленим порядком затримали для проведення слідчих дій, а гранату та запал до неї вилучили для проведення експертизи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси