Прикордонники Сумського загону затримали українця з вантажем сиру та весільними аксесуарами

НАЗАД
23 липня 2015 14:35

Прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали поблизу кордону українця, який намагався перемістити до Росії вантаж сиру та весільні аксесуари.

Учора ввечері прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали поблизу кордону українця, який намагався перемістити до Росії вантаж сиру та весільні аксесуари.

Під час несення служби прикордонним патрулем на напрямку між українським населеним пунктом Муравейня та російським Лємєшовка було виявлено транспортний засіб, що знаходився безпосередньо на лінії кордону та з якого невідомий чоловік здійснював вивантаження коробок. Помітивши прикордонний наряд, правопорушник вскочив у свій «УАЗ» та вдався до втечі. Невдовзі, охоронці кордону наздогнали та затримали втікача. Ним виявився громадянин України, житель прикордоння. В транспортному засобі та на лінії держрубежу правоохоронці нарахували 12 коробок, з яких, десять були з продукцією сиру іноземного виробництва та дві з весільними аксесуарами.

Автівку та виявлений товар встановленим порядком було передано працівникам фіскальної служби, а відносно чоловіка складені документи адмінпровадження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси