Прикордонники Сумського загону на кордоні з Росією затримали контрабандних товарів на майже 12,5 мільйонів гривень

НАЗАД
19 серпня 2015 12:40

Охороняючи державний кордон, співробітники Державної прикордонної служби все частіше стикаються з контрабандною діяльністю, яка пов`язана з переміщенням п

Охороняючи державний кордон, співробітники Державної прикордонної служби все частіше стикаються з контрабандною діяльністю, яка пов`язана з переміщенням по той бік кордону товарів народного споживання, зокрема продуктів харчування. Особи, які причетні до протиправної діяльності, бажаючи покращити свій "бізнес", направляють  контрабандний товар в обхід пунктів пропуску та прикордонно-митного контролю. 

Проте завдяки додатковим прикордонним нарядам та мобільним групам, якими посилені усі напрямки кордону, порушників затримують та притягають до відповідальності.

Так, учора прикордонники відділу «Середина-Буда» Сумського загону, після виявлення слідів авто неподалік кордону та в результаті проведених пошуків, затримали автомобліль «УАЗ» з молочною продукцією.   Автомобіль, який виявили  на напрямку н.п. Гаврилова Слобода (Укр.) - н.п. Нова Погощь (РФ),  був запакований  ящиками з  твердим сиром.

Загалом з початку року тільки прикордонниками Сумського загону припинено незаконне переміщення через державний кордон до Росії товарів та вантажів, переважна більшість з  яких – продукти харчування, на загальну суму майже 12, 5 мільйонів гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси