Прикордонники строкової служби зустрілися з Василем Ломаченком у м. Білгород-Дністровський

НАЗАД
24 червня 2016 11:15

Учора чемпіон світу за версією WBO у Учора чемпіон світу за версією WBO у напівлегкій та другій напівлегкій вазі, дворазовий чемпіон Олімпійських ігор, дворазовий чемпіоном світу, чемпіон Європи, багаторазовий чемпіоном України та заслужений майстер спорту України Василь Ломаченко зустрівся з жителями м.Білгород-Дністровський, прикордонниками строкової служби прикордонного відомства та представниками інших правоохоронних та силових структур.  

Український боксер, щирий та міцний духом житель Одещини, подякував усім, хто прийшов його привітати з черговою здобутою перемогою та пообіцяв і надалі радувати прихильників по-справжньому чоловічого спорту яскравими переможними боями.

Для прикордонників, а саме військовослужбовців строкової служби, зустріч з боксером стала яскравим початком їхньої служби. Досягнення 28-річного Василя Ломаченка стануть справжнім стимулом для юних воїнів у зелених кашкетах у досягненні ними своїх заповітних мрій, становленні їх як справжніх чоловіків та вихованні у них любові до рідної землі, поваги та турботи про батьків.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси