Прикордонники стали чемпіонами і призерами у змаганнях із легкої атлетики

НАЗАД
20 жовтня 2023 16:29

У Львові завершився чемпіонат ФСТ «Динамо» України з легкої атлетики за програмою комплексних змагань «Динаміада-2023» серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та спеціальних служб.

У першому заліку прикордонне відомство представила команда Спорткомітету Держприкордонслужби. Команда від Національної академії ДПСУ відстоювала честь відомства у другому заліку, де змагалися курсанти збірних команд закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України та інших центральних органів виконавчої влади.

Спортсмени змагалися у трьох бігових дисциплінах – на 1000, 3000 та 5000 метрів. Суперниками охоронців кордону на дистанціях стали представники Нацгвардії, Нацполіції, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також Служби безпеки України.

За підсумками змагань з легкої атлетики в особистій першості на дистанції 3000 метрів перше місце і звання чемпіона здобув спортсмен спортивної команди ДПСУ сержант Андрій Краковецький. Бронзову нагороду на цій дистанції виборов сержант Вадим Лонський. На дистанції 5000 метрів золоту нагороду та звання чемпіона Всеукраїнських змагань здобув спортсмен-інструктор спортивної команди головний сержант Ігор Порозов.

Збірна Національної академії Держприкордонслужби ім. Богдана Хмельницького виборола командне третє місце, поступившись командам Одеського державного університету внутрішніх справ (1-місце) та Національного університету цивільного захисту України (2-місце).

Серед 5 колективів команда Спорткомітету Держприкордонслужби посіла друге загальнокомандне місце.

Вітаємо колег з успішним виступом та бажаємо перемог у майбутніх стартах.

Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси