Прикордонники спільно з поліцією та СБУ затримали групу нелегальних мігрантів та перевізника

НАЗАД
17 червня 2016 09:23

Учора на Закарпатті в результаті проведення спільних оперативно-розшукових заходів співробітники Державної прикордонної служби, Національної поліції та СБУ неподалік від стаціонарного поста «Нижн

Учора на Закарпатті в результаті проведення спільних оперативно-розшукових заходів співробітники Державної прикордонної служби, Національної поліції та СБУ неподалік від стаціонарного поста «Нижні Ворота» було затримано групу нелегальних мігрантів та особу, яка, ймовірно, причетна до їх подальшого переправлення через кордон.

Інформацію про те, що  на підйомі перевалу «Абрамка» знаходиться  велика група осіб неслов’янської зовнішності,  правоохоронці отримали від сільського голови. До вказаного місця негайно висунулась спільна група у складі представників Держприкордонслужби, Національної поліції та СБУ.  На місці події правоохоронці затримали громадянина України, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за ст.332 ККУ (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Іноземці, помітивши правоохоронців, вдалися до втечі у ліс. Наразі групі оперативного пошуку, вдалося затримати 10 нелегалів, з них - 2 громадян Китаю, 3 громадян Бангладеш та 5 громадян В’єтнаму. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси