Прикордонники спільно з духовенством обороняють кордон

НАЗАД
30 сiчня 2015 11:32

Під час інспектування бойової готовності підрозділів на сході країни Голова Держприкордонслужби відвідав бойову комендатуру, яка дислокується поблизу н.п. Сартана.  

Під час інспектування бойової готовності підрозділів на сході країни Голова Держприкордонслужби відвідав бойову комендатуру, яка дислокується поблизу н.п. Сартана. Очільник відомства на місці ознайомився з обстановкою в районі, уточнив поточні та стратегічні завдання для цього підрозділу та подякував начальнику комендатури Валерію Щесняку за сумлінну службу, відзначивши його заслуги черговим (достроковим) військовим званням «підполковник». 

Цей підрозділ організовує та несе службу у вкрай складних умовах, адже ще зовсім недавно він майже щодня зазнавав обстрілів із мінометів та важкої артилерії терористів. Незважаючи на це, прикордонники сумлінно виконують свій обов’язок та мужньо утримують визначені рубежі. Допомагають їм у цьому отець Роман з Гошівського монастиря та послушник брат Роберт з монастиря Святого Онуфрія, які щоденно зустрічають бійців на вечірні служби, моляться за них та мир у Державі. Присутність представників церкви важлива і для бійців. Вони звертаються до них за порадою, підтримкою та добрим словом.

Голова Держприкордонслужби подякував за це представникам духовенства, зазначивши, що їхня служба не менш важлива. Адже воєнні дії ставлять перед людьми багато складних питань, відповіді на які знайти дуже складно. У такі моменти людина згадує про вищі сили і допомога отця Романа та брата Роберта є, як ніколи, слушною. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси