Прикордонники спільно з ДФС запобігли черговій спробі незаконного ввезення до України товарів народного споживання

НАЗАД
19 жовтня 2019 13:27

Державна прикордонна служба спільно з Державною фіскальною службою продовжує активні заходи щодо протидії контрабандній діяльності на державному кордоні.

Так, ввечері 18 жовтня цього року, в пункті пропуску «Шегині»  в ході реалізації випереджувальної інформації, було прийнято рішення про здійснення поглибленої перевірки вантажного автомобіля.

Під час спільного огляду, спеціальною групою у складі військовослужбовців Держприкордонслужби, представників відділу з питань запобігання та виявлення корупції Львівської митниці ДФС, співробітників митниці, у вантажному автомобілі марки MAN, що згідно з документами здійснював перевезення предметів побуту та меблів виявлено товари, відомості про які були відсутні у товарно-супровідних документах.

Так, серед предметів побуту, оглядова група виявила пакунки з жіночими сумками, матеріалами для виготовлення та ремонту взуття, тощо.

Наразі, транспортний засіб затримано. Тривають заходи зі встановлення усіх обставин правопорушення та документування факту незаконного переміщення товарів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси