Прикордонники спільно із духовенством відвідали учнів однієї із шкіл Маріуполя

НАЗАД
18 квiтня 2015 14:51

Учора прикордонники Західного регіонального управління, які виконують завдання на сході України,  спільно із духовенством у ці пасхальні дні наві

Учора прикордонники Західного регіонального управління, які виконують завдання на сході України,  спільно із духовенством у ці пасхальні дні навідалися до загальноосвітньої школи I-III ступенів № 15, у місті Маріуполі. Зустріч, як і належить було розпочато із спільної молитви. Приємним подарунком для українських захисників стали творчі виступи школярів. Українські пісні, гра на гітарі, власні вірші, навіть гаївки, неабияк передали настрій дітей до усього українського.

  Ієромонах УГКЦ отець Полікарп Марцилюк, отець Іван Гопко та ієродиякон Кипріян Стефанишин передали до шкільної бібліотеки духовну літературу, зокрема твір митрополита Андрея Шептицького «Наша державність», який він писав в роки Другої світової війни. Примітно, що у цьому творі Андрей Шептицький закликав до об’єднання всіх українців.

 На завершення зустрічі прикордонники та представники духовенства подарували школярам солодощі, і образи воскресіння. Діти ж в свою чергу зробили спільне фото на згадку і ще довго не хотіли відпускати прикордонників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси