Прикордонники схиляють голови в пам’ять про Олександра Ровенчука та Тараса Решетівського

НАЗАД
07 травня 2024 09:00

Непоправної втрати зазнала родина Донецького прикордонного загону. Під час виконання бойового завдання загинули підполковник Олександр Вікторович Ровенчук та солдат Тарас Йосипович Решетівський.

Олександр Ровенчук – бойовий офіцер. Пройшов Бахмут, Часів Яр, інші гарячі точки російсько-української війни. Він був справжнім Прикордонником та Офіцером, з великої літери. Його шанувало командування й обожнювали підлеглі. З усіма – хай то буде солдат чи офіцер – завжди з повагою і на «Ви». Душевний, ввічливий, постійно був разом з особовим складом, готовий за першим покликом прийти на допомогу – так про Олександра Ровенчука розповідають ті, хто з ним разом служив. Але найголовнішим у житті для нього була родина – тепер без чоловіка та батька залишилися дружина і два сини. Кажуть, що один з них, якого звати також Олександр, є точнісінькою копією свого тата.

Найкращими словами згадують побратими і львів’янина Тараса Решетівського. Життєрадісний, оптимістичний. До лав Донецького прикордонного загону він приєднався за мобілізацією. І добросовісно виконував свій обов’язок. Бо знав, заради кого воює: вдома на нього чекали кохана дружина, а також донька та син….

Прикордонники схиляють голови в пам’ять про побратимів. Слава Героям! 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси