Прикордонники разом з рятівниками допомогли людям, які потрапили в ДТП неподалік КПВВ «Мар`їнка»

НАЗАД
26 листопада 2016 10:09

Неподалік контрольного пункту в`їзду-виїзду «Мар`їнка», що на лінії розмежування трапилася дорожньо-транспортна пригода. На дорозі зіткнулися 2 автомобілі.

Вчора неподалік контрольного пункту в`їзду-виїзду «Мар`їнка», що на лінії розмежування трапилася дорожньо-транспортна пригода. На дорозі зіткнулися 2 автомобілі.

Отримавши інформацію про аварію на місце відразу виїхала група прикордонників одного з підрозділів Краматорського загону, а також було повідомлено медичні та рятувальні служби.

На місці події на автодорозі «Маріуполь – Донецьк» прикордонники негайно долучилися до порятунку постраждалих. Як з’ясувалося, в двох автівках їхало 6 громадян, з яких одна маленька дитина. Одній з постраждалих жінок допомогу вже надавали співробітники ДСНС. Прикордонники разом з рятівниками в одному з пошкоджених транспортних засобів демонтували двері, адже в ньому знаходилися двоє чоловіків. Спільними зусиллями з автівки витягли пасажира, а от водія дістати без спецобладнання не вдалося. До прибуття лікарів йому надали першу медичну допомогу, а після застосування обладнання витягнули з понівеченого авто.

Постраждалих каретою швидкої допомоги доставили до Курахівської міської лікарні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси