Прикордонники разом з іншими силовиками зі складу Об'єднаних сил відсвяткували День визволення Маріуполя

НАЗАД
16 червня 2018 14:31

Звучать привітальні слова від керівників силових структур та міста, яке нині є вільним від ворожої навали завдяки мужності і відвазі українських воїнів.

Сьогодні на площі Свободи Маріуполя крокують військовослужбовці, що діють в складі Об’єднаних сил. Видовищною колоною їде техніка, яка зараз використовується на лінії зіткнення.

Святкувати цей день масштабно – на цей час стало доброю традицією, адже для мешканців цього міста день його визволення від свавілля проросійських бойовиків став знаковим на все життя.

Звучать привітальні слова від керівників силових структур та міста, яке нині є вільним від ворожої навали завдяки мужності і відвазі українських воїнів. Присутні сьогодні на площі захисники боронять спокій громадян України не лише на Сході країни, а й по всій її території. Тому саме для них нагороди і вигуки «Дякуємо!» від присутніх тут жителів Маріуполя.

А вже після офіційної частини – фотографування біля техніки для дорослих та малечі. Особлива цікавинка – це богатирські змагання, в яких приймають участь і військовослужбовці Донецького прикордонного загону та Маріупольського загону морської охорони, пропагуючи здоровий спосіб життя і заняття спортом.

Далі містян чекає святковий концерт, та головне – символізм сьогоднішнього свята і можливість подякувати тим, хто охороняє та захищає Україну.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси