Прикордонники разом з дітьми подивились фотоальбом прикордонної застави, який ведеться з 1963 року

НАЗАД
09 червня 2016 17:07

Нещодавно учні  місцевого ліцею завітали до прикордонників  Мукачівського загону. 

Нещодавно учні  місцевого ліцею завітали до прикордонників  Мукачівського загону. 

Школярі 8-х та 10-х класів, а також цьогорічні випускники ліцею в управлінні Мукачівського прикордонного загону побували у кімнаті бойової слави, де ознайомилися з історією створення та розвитку Державної прикордонної служби, в тому числі Мукачівського прикордонного загону. Діти з великою зацікавленістю розглядали представлені експонати, серед них зразки озброєння, зразки військового одягу, особисті речі ветеранів- прикордонників, нагороди, фотокартки, історичний альбом прикордонної застави, який ведеться ще з 1963 року та багато іншого.

Після екскурсії учні поспілкувались з воїнами - учасниками бойових дій на Донбасі та воїнами-афганцями. Дітям розповіли про події на сході України, про героїзм та болючі втрати своїх побратимів, про те, як важливо оберігати мир та спокій своєї Батьківщині.

Приємною несподіванкою для прикордонників стала новина, якою поділились дві випускниці ліцею. Дівчатка розповіли про свої  наміри стати прикордонницями і вже навіть подали документи для вступу до Національної    академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси