Прикордонники разом із жителями Краматорська та Слов’янська відзначають річниці звільнення від російсько-окупаційних військ

НАЗАД
01 липня 2021 15:04

Прикордонники Краматорського загону взяли участь в урочистих заходах з нагоди річниці визволення Краматорська та Слов’янська від російсько-окупаційних військ.

Війна на Донбасі додала до історії України багато сумних і водночас визначних подій. Кожне з міст Донеччини та Луганщини, що було окуповане російськими військами, тепер відзначає річницю свого звільнення. Не є винятком  і Слов’янськ та Краматорськ – міста, з яких фактично розпочались бойові дії на сході України.

Сьогодні, напередодні річниці визволення перших міст Донбасу від окупації, на горі Крачун, де у 2014 році точилися запеклі бої, побували прикордонники Краматорського загону спільно з представниками командування Об’єднаних сил, військовослужбовцями ЗСУ, Національної гвардії та громадськістю.

Присутні поіменно згадали героїв, які віддали свої життя у визвольних боях та поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам.

Вічна Слава Героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси