Прикордонники пройшли навчальний курс "Психофізіологічні дослідження з використанням поліграфу"

НАЗАД
17 березня 2017 15:34

У рамках співробітництва з Відділом з правоохоронних питань Посольства США в Україні нещодавно відбулося вручення сертифікатів учасникам навчального курсу «Психофізіологічні дослідження з використанням поліграфу».

Сьогодні у рамках співробітництва з Відділом з правоохоронних питань Посольства США в Україні відбулося вручення сертифікатів учасникам навчального курсу «Психофізіологічні дослідження з використанням поліграфу».

На заході були присутні директор відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Крістофер Сміт, менеджер відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Олег Савчин, заступник Голови НПУ генерал поліції Олексій Руденко, заступник директора департаменту охорони державного кордону Адміністрації ДПСУ полковник Сергій Мул, начальник управління внутрішньої та власної безпеки Адміністрації ДПСУ генерал-майор Ігор Крижанівський та заступник командувача НГУ по роботі з персоналом генерал-майор Ярослав Сподар.

Загалом у навчанні взяли участь 7 співробітників Держприкордонслужби, 8 - Нацполіції та 7 - Національної гвардії України. Курс було проведено двома інструкторами-експертом -поліграфологом віце-президентом Міжнародної Асоціації Поліграфологів Володимиром Князєвим (Республіка Білорусь)  та віце-президентом AXCITONInc Оксаною Стівенсон (США).

Зазначений курс - це початок роботи у напрямку покращення ефективності системи відбору персоналу у Державній прикордонній службі України.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси