Прикордонники провели в школах уроки мужності та організували роботу з упорядкування пам’ятників і могил полеглих за Батьківщину воїнів

НАЗАД
07 травня 2016 10:45

До Дня пам`яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в усіх органах та підрозділах Державної прикордонної служби прох

До Дня пам`яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в усіх органах та підрозділах Державної прикордонної служби проходять заходи із військово-патріотичного виховання молоді. Долучилися до проведення загальнодержавних заходів і прикордонники Окремого-контрольно-пропускного пункту «Київ» у м. Борисполі, Мостиського, Херсонського, Мукачівського, Чернівецького, Ізмаїльського  та інших загонів.

Зокрема, в рамках цих заходів прикордонники разом з ветеранами провели уроки мужності з учнями 9-10 класів кількох шкіл м. Бориспіль. А на Львівщині військовослужбовці, які брали участь в антитерористичній операції на сході України, виступили на урочистих лінійках перед школярами сіл Сянки Турківського, Нижанковичі Старосамбірського та Глиниці Яворівського районів. «Зелені берети» розповіли учням про подвиг українського народу в Другій світовій війні та у теперішні дні на східних рубежах нашої країни. Школярі із неабиякою цікавістю та захопленням слухали охоронців кордону та ставили багато запитань, аби побільше дізнатися про всі ці події.   

 Крім цього разом з дітьми в усіх прикордонних підрозділах організовано роботу з упорядкування пам’ятників та могил полеглих за Батьківщину воїнів.

Важливою метою цих заходів є виховання молоді у дусі поваги до героїв, які самовіддано захищали Україну у ті часи та захищають рідну неньку нині.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси