Прикордонники проходитимуть реабілітацію у Республіканському центрі лікування та реабілітації наслідків нейротравми Міністерства охорони здоровʼя України

НАЗАД
23 серпня 2018 11:46

Нещодавно підписано Меморандум про співробітництво між Держприкордонслужбою та Республіканським центром лікування та реабілітації наслідків нейротравми, який створено на базі Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни.

Нещодавно підписано Меморандум про співробітництво між Державною прикордонною службою України та Республіканським центром лікування та реабілітації наслідків нейротравми Міністерства охорони здоровʼя України, який створено на базі Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни.

Метою цього Меморандуму є встановлення міжвідомчого єдиного підходу до реабілітації військовослужбовців – учасників АТО і осіб, які постраждали внаслідок бойових дій на сході України, здатного забезпечити безперервність та ефективність відновлення фізичних, психологічних і соціальних функцій для повернення до виконання обов’язків військової служби або соціальної та трудової адаптації, а також забезпечити їх реабілітацію після звільнення.

Військовослужбовців Державної прикордонної служби України, які вже проходять реабілітацію у центрі, відвідав заступник директора департаменту-начальник управління охорони здоров`я генерал-майор медичної служби Валентин Волоха.

Перебуваючи у медичному закладі Валентин Волоха ознайомився з матеріально базою, оснащенням медичної установи та умовами лікування хворих. Він висловив сподівання, що учасники АТО і поранені під час бойових дій на сході України зможуть проходити у цьому медичному закладі реабілітацію за рахунок державного фінансування на належному рівні, адже забезпечення лікування прикордонників наразі є одним із пріоритетних для Державної прикордонної служби України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси