Прикордонники продовжують здійснювати перевірочні заходи на блокпостах та контрольних пунктах

НАЗАД
03 лютого 2015 15:33

Двох чоловіків без документів зупинили вчора на одному з блокпостів  прикордонники Котовського загону спільно з військовослужбовцями Національної

Двох чоловіків без документів зупинили вчора на одному з блокпостів  прикордонники Котовського загону спільно з військовослужбовцями Національної гвардії, в рамках посилення заходів на українсько-молдовському кордоні. Одним з елементів посилення системи охорони державних рубежів є створення на автомагістралях, що ведуть від та до кордону контрольних постів.

Під час перевірки автомобіля «Москвич» було виявлено, що документів, які посвідчують особу у чоловіків не має, а на автівку відсутній техпаспорт. Також дані громадяни  перебували в стані алкогольного сп’яніння. Громадян затримали до встановлення осіб, а автівку вилучили.

Ще одну автівку з недійсними документами  зупинили нещодавно прикордонники Херсонського загону на контрольному пункті «Чаплинка». Під час здійснення огляду  автомобіля марки «Фольксваген»  правоохоронці виявили невідповідність номерів кузова з даними технічного паспорта.

Транспортний засіб також було вилучено. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси