Прикордонники продовжують протидіяти злочинності на міждержавному рівні

НАЗАД
22 сiчня 2016 14:40

В рамках протидії транскордонній злочинності на державному кордоні триває співпраця між прикордонними відомствами України та Молдови. Як результат, правоо

В рамках протидії транскордонній злочинності на державному кордоні триває співпраця між прикордонними відомствами України та Молдови. Як результат, правоохоронцям вдалося викрити ще один канал, яким з Республіки Молдова в Румунію переміщували тютюнові вироби.

Напередодні співробітники оперативно-розшукового відділу Західного регіонального управління встановили коло осіб з громадян України, котрі можуть бути причетними до злочинної діяльності, та у ході оперативних заходів отримали інформацію про можливе транспортування ними сигарет з Молдови в Румунію. Також були встановлені і транспортні засоби на українських та польських номерних знаках, що можуть для цього використовуватись.

У рамках взаємодії українські прикордонники поінформували своїх колег з Республіки Молдови, які, перевіривши інформацію, невдовзі затримали на молдовсько-румунському кордоні один із цих транспортних засобів. У результаті огляду в конструктивних особливостях автомобіля було виявлено майже 12,5 тисяч пачок тютюнових виробів.

Нині тривають подальші спільні перевірочні заходи та встановлюється інші особи, котрі причетні до переміщення контрабандних сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси