(ВІДЕО)В аеропорту «Бориспіль» прикордонники вдосконалювали навички з перевірки документів

НАЗАД
01 грудня 2016 11:55

В рамках співробітництва Державної прикордонної служби України і Федеральної поліції Німеччини у період в аеропорту «Бориспіль» проходить практичний тренінг з перевірки документів.

В рамках співробітництва Державної прикордонної служби України і Федеральної поліції Німеччини у період  в аеропорту «Бориспіль» проходить практичний тренінг з  перевірки  документів.

Під час заходу представники Федеральної поліції Німеччини діляться досвідом з інспекторами прикордонного контролю з питань перевірки документів. В ході проведення тренінгу радник Федеральної поліції Німеччини з дослідження візових та паспортних документів при Посольстві ФРН в Україні Олександр Лутц ознайомив охоронців кордону з підробками, які були виявлені підрозділами Федеральної поліції за останній період, а також вручив спеціальні пристрої, які дозволяють здійснювати якісну попередню перевірку паспортних документів.

Загалом  в рамках співробітництва з Федеральною поліцією Німеччини Держприкордонслужба отримає 120 таких мобільних пристроїв, частину з яких буде передано прикордонникам окремого контрольного пропускного пункту «Київ». 

Варто зазначити, що в рамках співпраці співробітники Держприкордонслужби неодноразово мали змогу підвищувати свою кваліфікацію на схожих семінарах та курсах, а також здійснювати ознайомчі візити для обміну досвідом. Зокрема, у вересні  прикордонники взяли участь у навчальному візиті до Інспекції Федеральної поліції в аеропорту Ганновер, де на практиці ознайомились з порядком здійснення прикордонного контролю.

З початку року прикордонники  Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» виявили під час перевірки понад 130 підроблених документів та зупинили 10 порушників, які намагались перетнути кордон за чужими документами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси