Прикордонники прийняли чемпіонат з рукопашного бою

НАЗАД
25 грудня 2017 10:46

У ці вихідні в управлінні Чернівецького загону відбувся чемпіонат міста з рукопашного бою.

У ці вихідні в управлінні Чернівецького загону відбувся чемпіонат міста з рукопашного бою. Організаторами турніру виступили міська федерація з рукопашного бою, начальник управління по фізичній культурі та спорту міської ради, керівництво прикордонного загону та громадська організація «Золоті Леви Чорної сотні».

В змаганнях взяли участь майже 80 спортсменів наймолодших вікових категорій віком від 8 до 13 років, вихованці спортивних клубів міста Чернівці, серед яких і діти прикордонників, що виступали за свої клуби.

Перед початком змагань, в рамках патріотичного виховання молоді,  юним спортсменам були продемонстровані зразки зброї, які використовуються прикордонниками під час охорони державного кордону. У спортсменів була можливість не лише побачити їх, а й потримати в руках.

Розпочалися змагання з урочистого шикування, підняття Державного прапору та виконання Гімну України. Після напутніх слів від організаторів заходу, тренерів та гостей змагань, розпочалася демонстрація техніки рукопашного бою, за результатами якої молоді спортсмени отримували чергові пояси. Після здачі своєрідних заліків, черговим етапом змагань стали поєдинки в двобіях.

«Ми раді завжди допомагати тим, хто прагне нових звершень, а тому вже вдруге на базі прикордонного загону проводимо такі змагання, основною метою яких є пропаганда здорового способу життя», - наголосив начальник Чернівецького загону Олег Вовк.

Після закінчення змагань всі учасники, отримали подарунки від організаторів, а переможці та призери турніру, ще й були нагороджені медалями та дипломами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси