Прикордонники припинили злочинну схему, пов’язану з незаконним водним промислом

НАЗАД
12 серпня 2017 11:34

Прикордонники спільно із взаємодіючими органами викрили та припинили злочинну схему, пов’язану з незаконним промислом водних живих ресурсів під виглядом наукового промислу представниками одного із приватних підприємств у м. Бердянськ

Прикордонники спільно із взаємодіючими органами  продовжують активні заходи з протидії незаконному вилову водних живих ресурсів.

Учора оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління, Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчого відділу прокуратури Запорізької області викрили та припинили злочинну схему, пов’язану з незаконним промислом водних живих ресурсів під виглядом наукового промислу представниками одного із приватних підприємств у м. Бердянськ.

В рамках відкритого кримінального провадження, правоохоронці провели 6 санкціонованих спільних обшуків у приміщеннях установ та громадян, які  пов’язані із незаконним виловом.

У результаті проведених слідчих дій спільна група виявила та вилучила службову і бухгалтерську документацію, електронно-обчислювальну техніку, холодильні камери, а також більше 22 тон мороженої риби.

На даний час продовжуються слідчі дії та встановлюється розмір завданого збитку державі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси