Прикордонники припинили за добу 4 спроби отримання неправомірної вигоди

НАЗАД
24 квiтня 2016 13:32

Активна боротьба з протиправною діяльністю на кордоні, в тому числі серед персоналу, яка здійснюється відповідними підрозділами Державної прикордонної слу

Активна боротьба з протиправною діяльністю на кордоні, в тому числі серед персоналу, яка здійснюється відповідними підрозділами Державної прикордонної служби,  дає свої позитивні результати. Лише за добу прикордонники припинили на державному кордоні чотири випадки отримання неправомірної вигоди.     В пункті пропуску «Краківець» прикордонники Мостиського загону зупинили двох громадян України, які запропонували неправомірну вигоду за сприяння у позачерговому оформленні транспортного засобу та   переміщенні  тютюнових виробів. Громадяни прямуючи через державний кордон намагались дати прикордонному наряду кошти у розмірі 200 та 600 гривень.  За даним фактом прикордонники проінформували представників Національної поліції.

Ще одного громадянина України прикордонники зупинили в пункті пропуску «Тиса». Українець теж намагався дати неправомірну вигоду прикордонникам Чопського загону за пришвидшення процедур прикордонного контролю. Також співробітники Держприкордонлужби затримали в пункті пропуску «Россошани» громаднина Молдови, який запропонував 10 доларів США за уникнення відповідальності в зв’язку з перевищенням терміну перебування в Україні. Відносно чоловіка прикордонники Чернівецького загону склали відповідні документи та передали представникам Національної поліції.

Державна прикордонна служба звертається до громадян, які перетинають державний кордон, не вкладати сторонні речі у паспортні документи та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення прикордонниками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси