Прикордонники припинили спробу дачі хабаря у розмірі 10 тисяч гривень

НАЗАД
05 липня 2016 18:28

В Державній прикордонній службі України продовжуються заходи направлені на протидію корупційним проявам серед персоналу прикордонного відомства

В Державній прикордонній службі України продовжуються заходи направлені на протидію корупційним проявам серед персоналу прикордонного відомства. З цією метою в рамках проведення операції «Чисті руки» в Держприкордонслужбі розроблено антикорупційну програму, сплановані і проводяться відомчі заходи. В результаті проведених заходів все частіше посадові особи прикордонного відомства відмовляються від хабарів та оформляють правопорушників за ст. 369 ККУ(давання хабара).

Сьогодні прикордонники Бердянського загону припинили спробу надання громадянином України неправомірної вигоди. Один із начальників відділів прикордонної служби Азово-Чорноморського регіонального управління відмовився від неправомірної винагороди у розмірі 10 тисяч гривень та повідомив про правопорушення до Національної поліції. Кошти військовослужбовцю пропонував один із місцевих підприємців, що займається прокатом водних скутерів, за сприяння в його підприємницькій діяльності.
Зазначений факт зафіксовано встановленим порядком та направлено повідомлення до правоохоронних органів.

В подальшому керівник відділу прикордонної служби  буде заохочений за сумлінне та чесне виконання службових обов'язків.

Державна прикордонна служба України звертається  до усіх громадян не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси