Прикордонники припинили незаконний вилов риби на 129 тисяч гривень

НАЗАД
31 серпня 2017 14:00

Прикордонники Бердянського загону спільно із військовослужбовцями Маріупольського загону морської охорони та представниками рибоохоронного патруля викрили судно, на якому знаходилась незаконно виловлена риба.

За інформацією оперативних співробітників Азово-Чорноморського регіонального управління прикордонники Бердянського загону спільно із військовослужбовцями Маріупольського загону морської охорони та представниками рибоохоронного патруля викрили судно, на якому знаходилась незаконно виловлена риба.

Учора, в ході реалізації оперативної інформації, в районі Білосарайської затоки спільна група зупинила риболовецьке судно «Тальвар». Під час його огляду правоохоронці виявили близько 4-х тонн незаконно виловленого бичка. Звісно, дозвільних документів на вилов риби на цьому судні капітан не мав. За попередніми оцінками, сума збитку державі склала понад 129 тисяч гривень.

До Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси