Прикордонники припинили дві спроби незаконного вилову водних ресурсів за допомогою заборонених знарядь

НАЗАД
16 квiтня 2016 13:35

Учора прикордонники Одеського загону виявили порушника, який здійснював незаконний вилов водних живих ресурсів в акваторії Сухого лиману

Учора прикордонники Одеського загону виявили порушника, який здійснював незаконний вилов водних живих ресурсів в акваторії Сухого лиману.

Інформацію про правопорушення прикордонники відділу «Іллічівськ» отримали завчасно. Для перевірки та затримання порушників на місце було направлено додатковий прикордонний патруль. За деякий час охоронці кордону на березі Сухого лиману виявили невідому особу. Під час огляду маломірного плавзасобу прикордонники виявили 5 мішків з мідіями та заборонені знаряддя лову. Стосовно правопорушника складено адміністративний протокол та повідомлено правоохоронні органи. Громадянина України разом із знаряддям та засобами вчинення злочину передано представникам Національної поліції. Попередня сума нанесених збитків державі склала більш ніж 7 тисяч гривень.

Ще одного чоловіка, який теж займався виловом за допомогою заборонених знарядь затримали поблизу населеного пункту Хорли прикордонники Херсонського загону. Під час перевірки наряд виявив у громадянина України понад 200 рибин, сотні креветок та заборонені знаряддя для лову. Сума завданого збитку склала понад 5 тисяч гривень. Проінформовано представників Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси