Прикордонники припинили 4 спроби перевезення коштовних автомобілів по незаконним дорученням з тимчасово окупованої території АР Крим

НАЗАД
16 березня 2016 11:36

Протягом доби прикордонники Херсонського та Бердянського загонів у чотирьох випадках виявили незаконно видані доручення на транспортні засоби у громадян України, що рухались з тимчасово окупованої територі

Протягом доби прикордонники Херсонського та Бердянського загонів у чотирьох випадках виявили незаконно видані доручення на транспортні засоби у громадян України, що рухались з тимчасово окупованої території АР Крим.

Чоловіки намагались перевезти через контрольні пункти в’їзд-виїзду «Каланчак», «Чаплинка» та «Чонгар» автівки марок «HONDA», «HYUNDAI», та «LEХUS». Під час перевірки було встановлено, що доручення на право керування водіям видавались за відсутності власників транспортних засобів.

Транспортні засоби були повернуті до тимчасово окупованої території АР Крим, а зазначені доручення встановленим порядком вилучено представниками Національної поліції для проведення експертизи.

Загалом, з початку року громадяни намагались ввезти по незаконно виданим дорученням більше 40 транспортних засобів, це не враховуючи, що деякі автівки намагались ввезти по кілька спроб. Варто зазначити, що в усіх випадках документи на транспортні засоби видавались напередодні поїздки до материкової частини, як правило за одну чи дві доби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси