Прикордонники припинили 125 випадків правопорушень, пов’язаних з наданням неправомірної вигоди

НАЗАД
03 травня 2022 12:55

З початку введення воєнного стану прикордонники задокументували і припинили 125 випадків правопорушень, пов’язаних з наданням неправомірної вигоди, про що було повідомлено співробітників Нацполіції.

Понад 2 мільйони гривень - саме такою є загальна сума коштів, яку у національній та іноземній валюті пропонували прикордонникам особи, які намагались незаконно перетнути державний кордон з початку введення воєнного стану. Для порівняння: загальна сума коштів, яку пропонували охоронцям кордону протягом 2021 року, становила близько 1,6 млн гривень.

Переважну більшість осіб, які пропонували хабарі, становлять військовозобов’язані чоловіки, яким на період дії воєнного стану заборонений виїзд за межі країни, проте вони намагаються незаконно покинути територію України.

Нагадаємо, що пропозиція, обіцянка чи надання неправомірної вигоди службовій особі, а також прийняття такої обіцянки, пропозиції або одержання неправомірної вигоди службовою особою є правопорушенням, за яке законом передбачена КРИМІНАЛЬНА відповідальність.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси