Прикордонники припинили 5 спроб пропонування неправомірної вигоди громадянами

НАЗАД
16 березня 2016 14:07

У Держприкордонслужбі продовжуються заходи щодо протидії зловживанням серед персоналу прикордонного відомства. Завдяки професійним діям та відповідальному ставленню до служби прикордонниками лише за добу п

У Держприкордонслужбі продовжуються заходи щодо протидії зловживанням серед персоналу прикордонного відомства.

 Завдяки професійним діям та відповідальному ставленню до служби прикордонниками лише за добу припинено 5 спроб дачі хабара. Зазначені випадки були зафіксовані на ділянках Луганського, Білгород-Дністровського, Чопського та Бердянського прикордонних загонів. Неправомірні кошти громадяни  України, Молдови та Угорщини  намагались дати за сприяння у пропуску через державний кордон та прийняття прикордонниками протиправних рішень.

 Варто зазначити, що кількість відмов прикордонників від неправомірної вигоди у порівнянні з минулими роками постійно зростає. Крім того,  з метою мотивації персоналу, який відмовився від отримання неправомірної вигоди здійснюється заохочення у вигляді подяк, грамот, грошової премії та зняття раніше накладених стягнень. Така система досить ефективна, про що свідчать  її результати.

Державна прикордонна служба України звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси