Прикордонники прийняли заліки зі спільного патрулювання у понад 30 членів громадського формування «Аскер»

НАЗАД
23 березня 2016 10:04

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління закінчили прийом заліків у членів громадського формування «Аскер», які пла

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління закінчили прийом заліків у членів громадського формування «Аскер», які планують знаходитись спільно з прикордонниками та представниками фіскальної служби у контрольних пунктах на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Найближчим часом 33 представники із майже 60 кандидатів громадського формування «Аскер», які вже склали заліки та отримали допуск, згідно з затвердженими прикордонниками графіками, зможуть офіційно перебувати у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Чонгар», «Чаплинка» та «Каланчак».

Представники громадського формування перебуватимуть на території КПВВ у однаковій камуфльованій формі з нарукавними пов’язками та при собі зобов’язані будуть мати посвідчення члена громадського формування.

Варто зауважити, що вони не будуть перевіряти документи та оглядати транспортні засоби та речі, а надаватимуть учасникам руху інформаційну допомогу та здійснюватимуть громадський контроль за діяльністю служб, які поводять перевірку у цих контрольних пунктах в’їзду-виїзду.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси